Имате нужда от помощ?
0899 99 85 64

Плащане и доставка

Всеки клиент може да избере дали да получи доставката си до адрес или до офис на куриера в страницата за финализиране на поръчката.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА С КУРИЕР:

Онлайн магазин КРЕЗ Армъри използва преференциална цена за доставка от всички активни куриерски компании.

За всяка поръчка над 100 лв. и до 5 кг доставката до офис на куриерска фирма Speedy е БЕЗПЛАТНА!

Цената за доставка се калкулира на базата цялата поръчка, спрямо нейното тегло и населеното място, в което клиентът желае на получи стоката.

Финалната цена за доставка на поръчката ще бъде калкулирана, след като изберете своето населено място и начин на плащане при финализиране на поръчката.

ПРОВЕРКА НА ПРАТКА:

“Провери преди да платиш” е безплатна услуга на Онлайн магазин КРЕЗ Армъри към всички клиенти. Тази услуга Ви дава право да отворите опаковката на пратката и да проверите дали полученият продукт е поръчаният и дали е в добро състояние.

Ако забележите, че продуктът, който Ви изпращаме не е в идеално търговско състояние, може да не приемете пратката. Куриерът ще я върне при нас, а ние ще Ви изпратим друг продукт.

Имайте предвид, че това е услуга, която важи само за опаковката на пратката, но не и за опаковката на продукта. Тази услуга не включва тест на продукта, както и нарушаване на оригиналната му опаковка.

В цената на доставката е калкулирана и застраховка, което гарантира цялостта и безпроблемното транспортиране на продуктите.

СРОК НА ДОСТАВКА С КУРИЕР:

Всяка доставка от Онлайн магазин КРЕЗ Армъри е Експресна! След потвърждение от нашите оператори, поръчката Ви ще бъде опакована и изпратена по следния график:

 • Ако направите поръчка до 16:00 ч. в работен ден, то ние ще я опаковаме и изпратим на същия ден или в рамките на 24 часа след нейното постъпване при нас. 
 • Ако направите поръчка след 16:00 ч. в работен ден, ние ще я опаковаме и изпратим на следващия работен ден или в рамките на 48 часа след нейното постъпване при нас. 
 • Ако направите поръчка в неработен ден, то ние ще я опаковаме и изпратим в първия работен ден.

Всички изброени срокове за доставка се отнасят за официални работни дни, както и събота до 12:00 ч. Сроковете могат да бъдат нарушени поради някое от следните обстоятелства:

 • Ограничен достъп до адреса за доставка;
 • Ограничен достъп до населеното място;
 • При изчерпана наличност на продуктите;
 • Извънредни форсмажорни обстоятелства и/или непреодолими сили;
 • Извънредно положение;
 • Природно бедствие. 

ПОРЪЧКА БЕЗ ДОСТАВКА/УСЛУГА “ВЗЕМИ ОТ КРЕЗ Армъри”

Ако желаете, може да вземете поръчката си директно от оръжеен магазин КРЕЗ Армъри, без да се начисляват разходи по доставка и Пощенски паричен превод. За тази цел е необходимо да изберете “Ще взема поръчката си от КРЕЗ Армъри” от списъка за доставка на страницата за Поръчка.

ПЛАЩАНЕ:

Всички поръчки се заплащат чрез Пощенски паричен превод, плащане с дебитна/кредитна карта посредством V-pos или чрез предварителен превод по Банков път.

Плащане с дебитна/кредитна карта посредством V-pos.

 • Видове карти, които се приемат: дебитни, кредитни и бизнес карти Visa и Mastеrcard
 • Транзакциите се осъществяват посредством програмите за сигурност MasterCard Identity check и VISA Secure.
 • От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 50 000 лв.
 • Не съхраняваме данни за банковите карти, използвани за плащане чрез сайта.
 • При необходимост от връщане на сума, платена с банкова карта, сумата се възстановява по картата, с която е извършено плащането.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки