Имате нужда от помощ?
0899 99 85 64

За нас

КРЕЗ Армъри е българска компания, която е фокусирана в стрелковите спортове, лова и забавленията сред природата. Създадена е през 2017 г. като част от Корпорация КРЕЗ и бързо набира популярност сред почитатели на адреналина от цяла България и Европа. Бизнесът на компанията е разделен на два сектора: Стрелбищен комплекс и Магазин за оръжия и туристическа екипировка.

КРЕЗ Армъри разполага с най-модерния Стрелбищен комплекс на Балканите. Оборудван и обзаведен различно от всеки друг комплекс в страната.
Изграден със значителни инвестиции, много труд и внимание към детайла, тази арена на забавленията предлага 8 професионални стрелкови коридора с камери и автоматично управление, съблекални, зала за провеждане на обучения и изпити, медицински кабинет, оръжеен майстор, арена за стрелба с лък и други.

Комплeксът предлага разнообразни мишени, муниции и повече от 40 различни оръжия. За защитата и комфорта на всички потребители се грижат професионални инструктори, които обучават и помагат на посетителите да изживеят незабравими моменти. Заради простора и удобството на комплекса, той често е избиран за провеждане на състезания в различни дисциплини, IPSC и изпити за безопасно боравене с огнестрелно оръжие.

Непосредствено до Стрелковия комплекс се намира и Магазин КРЕЗ Армъри, който предлага изключително богата гама от огнестрелни и хладни оръжия, муниции, тактическо облекло, ловни принадлежности, средства за оцеляване, пиротехнически изделия и много други. Фирмата е директен вносител на различни търговски марки, като Pentagon, Alsa Pro, German Precision Optics, Lyman и Timber Creek.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки